A+ A A-

Swiss eyewear grupa- Nova internacionalna kompanija naočara osnovana u Švajcarskoj

Cirih, oktobar 2013. Sa početkom nove sezone sunčanih naočara 2013/ 2014, Swiss eyewear grupa (Internacionalna) AG ponosno objavljuje osnivanje nove, inovativne, globalne kompanije naočara, sa glavnim predstavništvom u Cirihu, Švajcarskoj.

Jedinstvena struktura menadžmenta i vlasništva

Osnivači i menadžment tim Swiss eyewear grupe su prethodno bili članovi Polaroid eyewear menadžment tima. Nakon što je Safilo preuzeo Polaroid eyewear, ova grupa ljudi sa iskustvom, bazirana u 5 država, odlučila je da započne sopstveni biznis i prihvati izazov stvaranja potpuno nove kompanije naočara sa inovativnim načinom rada na globalnom tržištu. 

Jedinstvenost Swiss eyewear grupe je verovatno najbolje prikazana u samoj vlasničkoj strukturi, sa akcionarima iz čitavog vrednosnog lanca industrije optike, počevši od proizvodnje, pa sve do maloprodaje. Ova izvanredna postavka, u kombinaciji sa velikim znanjem i iskustvom menadžment tima, osigurava kompaniji odlično mesto u industriji. „ Imajući ovaj uvid i ekspertizu na svim poljima vrednosnog lanca, dobijamo holističko razumevanje internacionalne industrije optike što nam omogućuje da ponudimo bolje proizvode na tržištu, veću vrednost i bolju uslugu klijentu“ kaže Džeri Drajfus ( Jerry Dreifuss), CEO Swiss eyewear grupe. 

Vizija i misija kompanije

Menadžmentski tim Swiss eyewear grupe prethodno je odigrao ključnu ulogu u izgrađivanju uspešnog Polaroid eyewear biznisa. Radili su u različitim kompanijskim strukturama i kulturama, počevši sa velikom Polaroid korporacijom pa sve dok nisu postali deo StyleMarka, manje preduzetničke kompanije naočara, bazirane u SAD-u, koja je vremenom prodala biznis Safilo-u SPA, velikoj korporaciji baziranoj u Italiji.

Swiss eyewear grupa osnovala je kompaniju sa jakim ubeđenjem da kompanija može biti uspešna  samo ako radi u okruženju sa poverenjem,  integritetom i iskrenim partnerstvom na duže staze. „ Na osnovu našeg iskustva u različitim okruženjima u kompaniji, osnivači Swiss eyewear grupe čvrsto veruju da ravna hijerarhija, proces donošenja brzih odluka, osnaženi i preduzetnički zaposlenici i radno  okruženje gde je timski rad norma, jesu put u budućnost. „ Korporativna politika“ i „individualni ego“ nemaju svoje mesto u našoj kompaniji i mi čvrsto verujemo da će ovo brzo rezultirati većim zadovoljstvom klijenata, efikasnijim i zadovoljnijim zaposlenicima i izgraditi jaču i zdraviju kompaniju koja daje na značaju svakoga ko učestvuje“, kaže Džeri Drajfus.

Glavni komercijalni menadžeri bazirani su u nekoliko različitih zemalja, da bi se nalazili bliže tržištu i davali internacionalnu notu čitavoj kompaniji. Moderna komunikacijska tehnologija omogućava efikasan timski rad.

Swiss eyewear grupa želi da bude „ Vaš eyewear partner sa integritetom“. Obostrano dobitna dugoročna partnerstva su ključ uspeha. Današnje kompanije su pod pritiskom da predstave pozitivnu sliku kao rezultat mnogih odluka zasnovanih na kratkoročnom uspehu  pre nego na onome što je najbolje za dugoročni uspeh kompanije i njenih partnera.  Swiss eyewear grupa ima prednost zato što se nalazi u privatnom vlasništvu, dobro finansiranoj kompaniji  čiji ulagači dele isti dugoročni pogled na stvari, omogućavajući kompaniji da ispuni svoja obećanja u potrazi za dugoročnim  partnerima  i uvek delujući sa integritetom.

Dokazani menadžmentski tim i Švajcarska pouzdanost

Swiss eyewear grupa ima svoje glavno predstavništvo u Cirihu, Švajcarskoj, gde se nalaze glavne funkcije menadžmenta, marketinga, dizajna proizvoda i razvoja, logistike, servisa potrošača i finansijskog menadžmenta. Sve ove krucijalne poslove vode bivši glavni menadžeri Polaroid eyewear-a sa godinama internacionalnog iskustva na svim ovim poljima. Internacionalno SEG će distribuisati svoje proizvode putem obimne mreže pažljivo odabranih, dugoročnih distribucionih partnera.

Baš kao i Švajcarska, Swiss eyewear grupa ( Internacionalna) AG predstavlja visok kvalitet, potpunu pouzdanost i visoku efikasnost, kao i konstantno susretanje i nadilaženje rastućih očekivanja internacionalne baze klijenata. Sve „Švajcarsko“ u kompaniji se prenosi do krajnjeg konzumenta kao sastavni deo marketinških strategija. Swiss eyewear grupa aktivno traga za partnerstvima sa drugim inovativnim kompanijama u Švajcarskoj.

Portofolio proizvoda 2013/ 2014 i više

Menadžmentski tim Swiss eyewear grupe ima preko 150 godina iskustva u dizajnu, proizvodnji, marketingu i distribuciji impuls polarizovanih naočara za sunce;  i zato nije nikakvo iznenađenje  što će prva lansirana linija proizvoda biti „Nova generacija polarizovani impuls brend“. INVU proizvodi Swisseyewear grupe ( izgovara se invju ( „ in view“)) biće predstavljeni specijalizovanim preprodavačima i optičarima u oktobru 2013. Brend je podržan obimnim  marketinškim programom sa fokusom na prednostima i tehnologiji  ultra polarizovanih stakala INVU, dajući preprodavcima  alat za promovisanje jedinstvenih prednosti nove generacije polarizovanih stakala. Strategija Swiss eyewear grupe je da doda nove, laskave eyewear brendove u svoj portofolio i trenutno je u pregovorima sa nekoliko internacionalnih brendova iz modnog i sportskog segmenta. Kompanija planira da lansira nekoliko novih linija početkom  sezone 2014/ 2015 i nadalje. „ Želimo da ponudimo našim globalnim distribucionim partnerima obiman i atraktivan proizvodni portofolio da bi se uspešno probijali na lokalnom tržištu“, kaže Džeri Drajfus.

Cilj Swiss eyewear grupe je da bude globalna eyewear kompanija koja pruža pravu alternativu na internacionalnom tržištu nudeći pravo partnerstvo i integritet u svemu što radi za preprodavce, distribucione partnere, snabdevače, zaposlenike i investicione partnere, i nudeći jedinstvene brendove naočara i kvalitet proizvoda do krajnjeg konzumenta, po pristupačnoj ceni.

Swiss eyewear grupa ( Internacionalna) AG je registrovana privatna kompanija sa glavnim predstavništvom u Cirihu, Švajcarskoj. INVU je registrovani zaštitni znak Swiss eyewear grupe (Internacionalne) AG.

Kontakti

  • International New Vision Union
  • Ulica: Zmaj Jovina broj 26
  • 2100 Novi Sad Srbija
  • Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • +381 63 569 518

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook